Slagingskans van 91%

GRATIS* outfit te leen

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Kies jouw lespakket

Proefles Motor

 • Start gelijk deze week al!
 • GRATIS kleding* te leen
 • GRATIS bij spoedopleiding
 • Nieuwste lesmotoren
 • Rijd tot max. 110 minuten
 • 20 Engelstalig mogelijk

€39,99

Pakket vergevorderd

 • 20 lessen van 55 min.
 • Incl. AVB & AVD
 • Incl. Videomateriaal
 • GRATIS helmmuts
 • 91% slagingskans
 • 20 English possible

€1399,00

Pakket gevorderd

 • 25 lessen van 55 min.
 • Incl. AVB & AVD
 • Incl. Videomateriaal
 • GRATIS helmmuts
 • 91% slagingskans
 • 20 English possible

€1599,00

Pakket voor Starters

 • 30 lessen van 55 min.
 • Incl. AVB & AVD
 • Incl. Videomateriaal
 • GRATIS helmmuts
 • 91% slagingskans
 • 20 English possible

€1799,00

Theoriecursus data
Er zijn momenteel geen datums beschikbaar.

De #1 rijschool van Amsterdam!

Lees onze Google reviews wat klanten over ons zeggen

Lieve van L.

Vandaag heb ik mijn roze pasje voor de motor gehaald en dat heb ik volledig te danken aan xpress. Ik rijd geen auto en ik had ook nog nooit motor gereden. Toch heeft Ilhan mij snel en goed leren rijden op een hele fijne, rustige manier. Ik ben super blij en zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen.

Pim van S.

Ik heb afgelopen zomer mijn roze pasje voor de motor gehaald bij Xpress Rijopleiding. Heb hier met veel plezier gereden. Ze kijken niet op de minuut wat er toe leidt dat ze vaak de tijd nemen om je les (na) te bespreken. Examen in 1 keer gehaald, top bedrijf!! Pim

Tom ten S.

Afgelopen zomer mijn roze pasje voor de motor gehaald bij Ilhan, reuze goed bevallen! Op een hele fijne en chille manier lessen, heuse voorpret voor het halen van mijn rijvaardigheidsbewijs. Aanrader!

Meest gestelde vragen

Proefles

Wat is een vrijblijvende proefrijles?

Dit is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de motorrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze motorrijlessen worden verzorgd.

Welke lesmotoren heeft rijschool Xpress?

Onze rijschool heeft motoren van alle categorieën in huis voor zijn kandidaten.

Bij ons begin je direct al met rijden!

Tijdens de proefrijles wordt gemeten hoe vaardig jij bent. Dit wordt gedaan door middel van de meest voorkomende handelingen in het verkeer, zoals;

 • Wegrijden, stoppen;
 • Opschakelen, terugschakelen;
 • Hanteren van juiste snelheid;
 • Stapvoets rijden;
 • Remmingen.

Deze handelingen worden uitgevoerd op een geschikte rijleslocatie. Je rijinstructeur stuurt je hier stapsgewijs naar een hoger niveau totdat de oefeningen zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Het liefst oefenen we ten slotte ook met een aantal bijzondere verrichtingen, zodat we jouw rijvaardigheid goed kunnen meten. 

Let op: motor proefrijles is enkel GRATIS bij afname van minimaal 30 lesuur!

Vertrouwelijk advies en een kostenindicatie geven is ons vak!

Aan de hand van de behandelde rijlesonderwerpen kan de rijinstructeur je vertellen hoeveel motorrijlessen je gemiddeld nodig hebt. Tot slot krijg je een overzicht van de gemiddelde rijopleidingskosten waar je ongeveer op kunt rekenen. 

Heeft de rijschool eigen motorkleding beschikbaar?

Rijschool Xpress verzorgt de motorkleding van zijn kandidaten. Denk hierbij aan haarnetjes, motorhelmen, motorbroeken en motorjassen in de meest gebruikte maten. Speciale maten zoals XS (en kleiner) of XXL (en groter) hebben we dus niet beschikbaar.

Vanuit hygiënisch oogpunt voorziet onze motorrijschool ook niet aan schoenen en handschoenen.

Word ik thuis opgehaald?

Nee, want de rijlesmotoren en motorkleding staan altijd op kantoor. Elke motorrijles begint en eindigt vanuit de locatie van rijschool Xpress aan de Tokyostraat 17-F 1175 RB te Lijnden.

Meenemen naar de proefles

 1. Proefleskosten á €39,99- (contant betalen, mits je niet van te voren online betaald hebt);
 2. Identiteitsbewijs.
Rijlessen

Rijlessen

Onze rijinstructeurs werken van maandag tot en met zaterdag van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds!

Een motorrijles duurt bij ons 110 minuten!

De motorrijlessen van rijschool Xpress duren 110 minuten. Dat is gelijk aan 2 rijlessen van 55 minuten. Tevens is het mogelijk (als de rijinstructeur beschikbaar is) om meerdere motorrijlessen achter elkaar in te plannen. Onze leerlingen kunnen de gehele planning online zelf online regelen via de Mijn Xpress omgeving.

Hoeveel motorrijlessen volgt men gemiddeld?

Het is wetenschappelijk bewezen dat beginnende leerlingen zonder rijervaring ongeveer 25 tot 35 uur nodig hebben om hun roze pasje voor de motor te behalen. Leerlingen die al rijervaring hebben nemen natuurlijk veel minder motorrijlessen.

Wil je ook weten hoeveel motorrijlessen jij nodig hebt? Neem dan gerust een proefrijles van 110 minuten, waarna je  een vertrouwelijk en uitgebreid advies krijgt. Daarna weet je ook welk rijlespakket het beste bij je past! 

Lesmateriaal

Lesmateriaal 

Elke leerling kan via  Mijn Xpress lesmaterialen aanschaffen, zoals online theorie toetssysteem, praktijkboek of praktijkvideo’s voor een zeer scherp tarief. De lesmaterialen zijn opgebouwd aan de hand van onze lesmethode waarbij je stap-voor-stap leert motorrijden. Hieruit geven de rijinstructeurs ook hun rijlessen.

Online theorie toetssysteem

Rijschool Xpress heeft zijn eigen online theorie toetssysteem ontwikkeld die je via Mijn Xpress kunt raadplegen. Dit is een systeem dat geheel online werkt bestaande uit informatieteksten, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt.

De theorie oefenvragen zijn soortgelijke vragen zoals het examencentrum ze afneemt, waardoor je optimaal voorbereid wordt.

Online praktijkboek

Rijschool Xpress heeft ook een unieke online praktijkboek ontwikkeld die de leerlingen kunnen gebruiken om hun zelf voor te bereiden op de motorrijlessen. Hiermee bespaar je per lesonderwerp zeker wel 5 á 10 minuten tijd van je rijles. Zo hoeft de rijinstructeur de lesstof ook niet heel uitgebreid te vertellen. Het is een ideaal boek voor leerlingen die theoretisch zijn ingesteld.

Praktijkvideo’s

Is lezen niets voor jou? Dan kun je ook toegang kopen tot onze praktijkvideo’s. Daarin vind je onze praktijkboek in een beknopte videovorm.

Zowel het praktijkboek als de praktijkvideo is een zeer goede voorbereiding op het AVB- en AVD. Dit zien we ook terug in de leerresultaten, want leerlingen nemen gemiddeld 5 rijlessen minder dankzij onze unieke lesmaterialen.

AVB

Algemeen Voertuig Beheersing (AVB)

AVB staat voor Algemeen Voertuig Beheersing. Dit is één van de praktijktoetsing van de motorrijopleiding. Bij deze toetsting kijkt de examinator of de kandidaat het voertuig voldoende beheerst om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer.

Er zijn in totaal 12 bijzondere verrichtingen die je tijdens de motorrijopleiding leert, namelijk;

Cluster 1 Lopen met de motor (verplicht)
Cluster 2 Stapvoets rijden
  Langzame slalom (verplicht)
  Halve draai
  Denkbeeldige acht
  Wegrijden uit parkeervak
Cluster 3 Precisiestop
  Stopproef
  Noodstop (verplicht)
Cluster 4 Snelle slalom
  Uitwijkoefening (verplicht)
  Vertragingsoefening

De examinator kiest zeven bijzondere verrichtingen, waarvan minstens vijf voldoende uitgevoerd moeten worden. De twee onvoldoendes die je mag scoren mogen ook niet in dezelfde cluster zitten, want voor een veilige deelname aan het verkeer heb je ook een goede voertuigbeheersing nodig.

Waar worden de AVB rijlessen gegeven?

AVB rijlessen worden gegeven op een afgelegen industrieterrein waar je weinig tot geen verkeer hebt. Zo hebben de leerlingen rust op de motor, waardoor ze voldoende ruimte hebben om te kunnen oefenen. De rijleslocaties zijn niet ver van ons kantoor. Daarom is er met rijden naar de locaties toe ook geen sprake van tijdsverspilling.

Voorwaarden

 1. In het bezit zijn van een rijvaardigheidsbewijs voor de auto of een motor theoriecertificaat.
 2. Dragen van een motorjas, motorbroek en een motorhelm    (verkrijgbaar via de rijschool)
 3. Dragen van een eigen hoge schoen die je enkel bedekt       (zelf aanschaffen).
 4. Dragen van een eigen motorhandschoen                             (zelf aanschaffen)

Hoe gaat het AVB toetsing eruit?

Motorrijschool Amsterdam

 

AVD

Algemeen Verkeer Deelname (AVD)

AVD staat voor Algemeen Verkeer Deelname. Dit is een praktijktoetsing waarbij je met de motorfiets deelneemt aan het verkeer. De toetsing duurt ongeveer tussen de 30 en de 40 minuten. Als je kan laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig kunt motorrijden dan slaag je er ook in om de examinator te overtuigen.

Wij kopen altijd plekken vooraf in!

Zodra de rijinstructeur 60 tot 70% van het motorrijopleiding programma heeft behandeld krijg je een datum toegewezen. Wij kopen altijd plekken vooraf in, zodat onze kandidaten geen lange wachttijden hebben. Het examencentrum neemt de toetsing af van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Tijdens drukke periodes is het soms ook mogelijk om op zaterdagen toetsen te reserveren. De meeste kans van slagen heb je op tijden tussen 10 uur en 15:00 uur vanwege de beperkte drukte op de weg.

Voordat rijschool Xpress de toetsing voor je kan aanvragen, dien je eerst een “Eigen Verklaring” aan te schaffen voor de categorie A, A1 of A2 (afhankelijk van je leeftijd). Dit is een verklaring waarin je online gezondheidsvragen gesteld krijgt. Aan het einde van het aanvraagproces dien je te betalen. Houd hier dus rekening mee.

Hoe ziet de AVD toetsing eruit?

Motorrijschool Amsterdam

 

Lesagenda

Lesagenda

Onze rijinstructeurs werken van maandag tot en met zondag van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds!

Wij hebben een uniek systeem!

Rijschool Xpress maakt gebruik van een eigen rijschoolsoftware. Voordeel hiervan is dat leerlingen zelf;

 • Online rijlessen kunnen plannen en annuleren,
 • Online lessaldo kunnen verhogen via iDeal.
 • Online rijvorderingen volgen,
 • Online theorie kunnen voorbereiden,
 • Online kunnen voorbereiden op de rijlessen door middel van onze praktijkboek en praktijkvideo’s.

Plan zelf online je rijlessen

Dankzij Mijn Xpress kunnen alle leerlingen de motorrijlessen zelf online inplannen en annuleren. Voordat je motorrijlessen kunt inplannen is het wel noodzakelijk over voldoende saldo te beschikken. Je persoonlijke saldo vind je terug in Mijn Xpress. Wil je je saldo opwaarderen? Dan kun je vanuit de producten pagina losse motorrijlessen of het gewenste lespakket selecteren en tevens online via iDeal aanschaffen. Na de betaling zal het systeem gelijk het lessaldo aanpassen.

Kandidaten die liever nog contant willen betalen dienen dit vooraf bij de rijschool te regelen, zodat het lessaldo opgewaardeerd kan worden.

Vorderingen

In Mijn Xpress is het tevens mogelijk om je leskaart online te bekijken. Hierin vind je een overzicht van je vorderingen. Na elke rijles geeft de rijinstructeur online beoordelingen over de behandelde lesonderwerpen.

De leskaart is een hulpmiddel voor de rijinstructeur om te kunnen herinneren waar je was gebleven. Tevens is dit ook een overzicht voor de leerling om een beeld te krijgen van de voortgang. 

Online praktijkboek

Dit is een boek die alle lesonderwerpen bevat die onze rijinstructeur de kandidaat te leren heeft. Deze lesonderwerpen komen overeen met de beoordelingscriteria van het examencentrum.

Dankzij dit praktijkboek kun je stap-voor-stap motor leren rijden en jezelf begeleiden tijdens de rijlessen. Alle aanwezige informatie sluit ook goed aan op de rijlessen en daarmee ook op de praktijk. Door het praktijkboek vooraf door te nemen kun je tot wel 30 minuten tijd besparen van je rijles.

Wil jij de rijopleiding ook zo goedkoop en kwalitatief mogelijk houden? Koop dan vanuit Mijn Xpress de toegang tot onze online praktijkboek!

Online praktijkvideo

Xpress Rijopleiding is een van de weinige rijscholen die eigen lesmateriaal te bieden heeft, zoals theorieboek, praktijkboek, lesagenda. Lezen is saai en soms ook wel lastig om te begrijpen. Daarom geven wij onze klanten groot gelijk dat ze zich niet altijd voorbereiden met het online praktijkboek.

Sinds kort hebben wij ook praktijkvideo’s beschikbaar. Kandidaten die niet van lezen houden, kunnen het praktijkboek nu ook in videovorm bekijken. Toegang hiervoor is verkrijgbaar via Mijn Xpress.

Betalingen

Betalingen

Rijschool Xpress werkt met een rijschoolsoftware dat heet Mijn Xpress. Dit rijschoolsoftware werkt door middel van saldosysteem. Kandidaten dienen hun Mijn Xpress op te waarderen om motorrijlessen in te kunnen plannen. Zonder saldo is het inplannen van rijlessen ook niet mogelijk. Je persoonlijke saldo vind je terug in Mijn Xpress. Wil je je saldo opwaarderen? Dan kun je vanuit de producten pagina losse rijlessen of het gewenste lespakket selecteren en tevens online via iDeal betalen. Na de betaling zal het systeem gelijk het lessaldo aanpassen.

Betalingsmogelijkheden

Onze kandidaten kunnen betalen in termijnen. Voor de 10 uur lespakket hanteren wij 2 betaaltermijnen. Voor de overige lespakketten houden wij 4 termijnen aan.

Ondanks dat velen klanten ook liever online willen betalen moeten wij voor sommige kandidaten de mogelijkheid blijven bieden om ook contant af te rekenen. Mocht je het toch fijner vinden om de betalingen contant te doen, dan is dat geen enkel probleem. 

Lespakket keuze

Na de proefles geven onze rijinstructeurs (zover het mogelijk is) een adviespakket als voorstel. Kandidaten zijn natuurlijk niet verplicht om de adviespakket aan te schaffen. Je kunt namelijk zelf een keuze maken met welke lespakket je wilt starten. Mocht je later toch nog van lespakket willen veranderen dan is dat technisch bij ons niet mogelijk. We kunnen een eerder aangemaakte factuur niet wijzigen. Denk daarom goed na welke rijlespakket het beste bij je past.

BRAVOK

BRAVOK

Voor aanvang van het AVD vraagt de examinator je een aantal controlepunten over de motorfiets. Om deze technische controlepunten makkelijk te onthouden is er een ezelsbruggetje bedacht: de BRAVOK.

Wat betekent BRAVOK?

De BRAVOK is een afkorting voor alle technische controlepunten. Iedere letter staat voor één of meerdere controlepunten die je voor aanvang van je motorrit dient te controleren. De controle is natuurlijk voor je eigen veiligheid bedoeld. Zie hieronder de controle punten;

B: Banden/Brandstof;
R: Remmen;
A: Accu/Aandrijving;
V: Verlichting/Vering/Vloeistoffen;
O: Olie;
K: Ketting/Koeling/Cardan.

Zie hieronder een verdere omschrijving van de controlepunten.

Banden

Bandenspanning: controleer of je motorfiets de juiste bandenspanning heeft. Dit kun je meten bij een tankstation met behulp van een bandenspanningsmeter. De hoeveelheid BAR die je moet oppompen staat soms vermeld op de motorbanden, maar in het instructieboekje kun je het altijd nog terugvinden.

Profieldiepte: controleer of je motorfiets voldoende profiel heeft, want het profiel dient voor de afvoer van vuil en water. Dit kun je meten door middel van de slijtage-indicator tussen je profielen. De wettelijke minimumeis is 1mm, maar het is verstandig om de banden al te verwisselen bij 2mm slijtage.

Conditie: let op of je band niet verouderd is. Bij veroudering zijn de banden meestal uitgedroogd, waardoor je haarscheurtjes ziet aan de randen. Zodra je steentjes of glas ziet in de band, kun je deze zorgeloos verwijderen. Let er wel op dat je spijkers en schroeven laat zitten. Zo voorkom je beschadigingen aan je band en vermijd je extra lekkage.

Slijtage: controleer of je motorband een gelijkmatige slijtage heeft opgelopen over het gehele loopvlak. Dan heb je ook het meest veilige rijgedrag.

Ventieldop: controleer of de ventieldop aanwezig is op je beide ventielen. Zo voorkom je roest, vocht, vuil en viezigheid in je ventiel. Anders loop je het risico dat je centrifugaalkracht het ventiel gaat indrukken, waardoor de band zal leeglopen.

Remmen

Remschijf: controleer je remschijf visueel op gelijkmatige slijtage.

Remblok: controleer je remblokken ook visueel op slijtage. Let er wel op dat je niet tot ijzer op ijzer gaat remmen. Anders kan het zomaar zijn dat je ook nog eens de remschijf moet vervangen.

Remdruk: voel aan je remhendel en voetrem of er druk aanwezig is. Het is niet de bedoeling dat je de beide remmingen geheel moet indrukken om voldoende te remmen. Bij geen druk zul je de remvloeistof moeten controleren voor een te laag niveau of lekkage.

Remvloeistof: controleer het potje rechts op het stuur of er voldoende remvloeistof in zit. Er mag een luchtbel zichtbaar zijn boven de vloeistof. De remvloeistof dient boven het minimumniveau te zijn. Bij forse daling van de remvloeistof dien je de slijtage van de remblokken te controleren, maar ook lekkage van de leidingen kan een oorzaak zijn van een minimumniveau.

ABS: Onze lesmotoren zijn voorzien van ABS. Let er op dat je controlelamp op het dashboard dient uit te gaan wanneer je ongeveer 5 a 10 km/u rijdt.

Accu

Beweging: de accu moet deugdelijk bevestigd zijn. Hij mag niet heen en weer bewegen tijdens het rijden.

Soort accu: onze lesmotoren rijden op onderhoudsvrije accu’s. Je hoeft daarom geen vloeistofniveau te controleren. Bij standaardaccu’s dien je het vloeistofniveau te controleren. Indien nodig moet je het aanvullen met gedestilleerd water.

Polen: controleer de accupolen. Check de polen of ze niet geoxideerd zijn (bloemkooleffect). Oxidatie kan je voorkomen door de polen van de accu in te vetten met zuurvrije vaseline.

Verlichting/Vering/Vloeistoffen

Verlichting: controleer of alle signalen en verlichtingen op de lesmotor functioneren, zoals; stadslicht, dimlicht, groot licht, lichtsignaal, remlicht, achterlicht, en knipperlicht. Claxon: controleer  de werking, en of hij voldoende geluid maakt.

Vering: de veringen van je motor mogen geen lekkage vertonen. Lekkage is duidelijk te herkennen bij de oliekeringen aan de voorvork. Daar zal bij lekkage olie uit de voorvork komen.

Voorvork: let op beschadigingen door steenslag of dode insecten. Deze beschadigen de keerringen met lekkage als gevolg.

Achtervering: Voor de achtervering is het verstandig om te weten wat de stelmogelijkheden zijn i.v.m. een passagier of bagage. Bij het rijden met een passagier en/of bagage is het voor de stabiliteit namelijk beter als de achterveren wat stugger zijn afgesteld. Raadpleeg voor de afstelmogelijkheden het instructieboek van de betreffende motor.

Vloeistoffen: controleer of de volgende vloeistoffen op peil zijn en of er geen sporen van lekkage aanwezig zijn;

 • Benzine;
 • Koelvloeistof;
 • Remvloeistof;
 • Accuvloeistof;
 • Olie motor/versnellingsbak/cardan.

Olie

Niveau: motorolie dien je te controleren bij een koud motorblok en als de motorfiets rechtop staat. Onthoud goed dat onze lesmotoren geen peilstok hebben. In plaats daarvan hebben wij een kijkglas waar wij het olieniveau kunnen controleren of het binnen de minimum- en maximumstreep ligt.

Soort olie: de meeste motorfietsen rijden op een 4takt 10W40 motorolie. Echter is het verstandig om het instructieboek op te zoeken welke motorolie gebruikt dient te worden. Dit kan namelijk per klimaat en per rijstijl verschillen.

Versnellingsbakolie en cardanolie: dit is niet zo makkelijk te peilen. Laat dit over aan de garage. Let wel op sporen van lekkage.

Ketting/Cardan/Koeling

Kettingspeling: bij elke motorfiets is er een andere kettingspeling toegestaan. Raadpleeg het instructieboek wat jouw speling moet zijn en op welke wijze deze speling gemeten moet worden. In het algemeen moet de speling 2 à 3 cm zijn. Dit is te meten aan de onderkant in het midden tussen de voor- en achtertandwiel.

Kettingslijtage: Tandwielen zijn aan de bovenzijde vlak van vorm. Zodra de tandwielen scherp zijn geworden, dan dient het voor-, het achtertandwiel en de ketting tegelijkertijd vervangen te worden.

Kettingsmering: Voor een goed verloop van je ketting en natuurlijk voor de levensduur van de ketting is het verstandig om deze elke 500 km te smeren. Het beste kun je dit doen na een rit, wanneer de ketting nog warm is. Rij je in de regen of langere ritten dan zal je nog vaker de ketting moeten smeren.

Cardan speling: aan een cardan kun je niet veel controleren. Eventueel kun je via het achterwiel voelen of er (overmatige) speling aan het wiel te merken is.

Koelingniveau: Controleer het niveau van de koelvloeistof. Lees in het instructieboekje waar je de koelvloeistof moet bijvullen. Controleer dit bij een koude motor alleen dan is het juiste peil af te lezen (de vloeistof zet uit als het warm wordt).

Koelingreiniging: Om een goede werking van de radiator te waarborgen moet deze regelmatig schoongemaakt worden. Let erop dat de radiator wordt schoongemaakt wanneer deze volledig is afgekoeld.

LET OP! Nooit het koelvloeistof niveau bijvullen bij een warme motor. Risico op verbranding!

·         

Eigen Verklaringen

Wat is een gezondheidsverklaring?

Als je binnenkort praktijk moet doen voor je motor dan beoordeelt het CBR of je rijgeschikt bent. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat zijn om motor te rijden. Dat is belangrijk voor de verkeersveiligheid.

Heb je gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? In veel gevallen mag je gewoon de weg op. Soms moet je bepaalde maatregelen nemen om te mogen rijden. Bijvoorbeeld een bril dragen. Of je auto laten aanpassen.

Begin op tijd met je aanvraag

De beoordeling van je rijgeschiktheid kan in sommige situaties vier maanden duren. Vul dus ruim (vier maanden) van te voren een gezondheidsverklaring in en stuur deze op.

Online invullen

Kandidaten kunnen op Mijn CRB heel gemakkelijk een gezondheidsverklaring kopen en invullen. Er zijn verschillende soorten gezondheidsverklaringen. Koop het formulier dat bij uw situatie past.

Rijvaardigheidsbewijs voor meerdere voertuigen

Als je van plan bent om binnen één jaar meerdere rijbewijzen te halen, vul dan alle betreffende categorieën in op jouw gezondheidsverklaring. Je kunt dan gebruik maken van dezelfde gezondheidsverklaring: dit scheelt je kosten.

Tarieven
ProductPrijs
Proefles motor max. 110 min.€39.99Bestellen
Losse motorrijles á 55 min.€60.00Bestellen
AVB-examen (voertuigbeheersing) €209.00Bestellen
AVD- examen (verkeersdeelname examen spoedaanvraag)€359.00Bestellen
AVB pakket: 14 lesuren incl. AVB€899.00Bestellen
AVD pakket: 18 lesuren incl. AVD€1199.00Bestellen
Pakket vergevorderd: 20 motorrijlessen incl. AVB en AVD €1399.00Bestellen
Pakket vergevorderd motor: betaling in 3x termijnen€466.33Bestellen
Pakket gevorderd: 25 motorrijlessen incl. AVB en AVD€1599.00Bestellen
Pakket gevorderd motor: betaling 3x termijnen€533.00Bestellen
--> Pakket starters: 30 motorrijlessen incl. AVB en AVD <--€1799.00Bestellen
--> Pakket starters motor: betaling in 3x termijnen <--€599.66Bestellen
4 uur incl. AVD €569.00Bestellen
6 uur incl. AVD€679.00Bestellen
Bel me terug Wij zijn open
Chat via WhatsApp