Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Over ons

De beste rijschool van Amsterdam

Rijschool Xpress is in 2007 opgericht in Amsterdam als een alternatief voor de ouderwetse rijscholen waar leerlingen veel te veel rijlessen nodig hebben om te slagen. Wij staan voor innovatie en verantwoord ondernemen. Onze rijinstructeurs verdiepen zich constant in ontwikkelingen binnen onze rijschoolbranche. Daarnaast organiseren wij via onze motorclub Elif activiteiten om onze leerlingen te stimuleren, het beste uit zichzelf en de wereld om hen heen te halen.

Rijschool Xpress is gevestigd in Lijnden in het industrieterrein Airport Businesspark Lijnden achter Amsterdam Osdorp. Wij verzorgen auto-, motor-, bromfiets en aanhangerrijopleidingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Vanaf de eerste kennismaking wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die je de gehele rijopleiding begeleidt. En wil je van rijinstructeur wisselen, dan zorgen we via onze digitale portaal dat je nieuwe rijinstructeur precies weet op welk niveau je was gebleven.

Xpress Rijopleiding maakt gebruik van haar eigen digitale Xpress Omgeving. Via dit portaal hebben leerlingen inzicht in de gehele rijopleiding. Denk aan zelf de rijlessen inplannen en annuleren, rijlesvorderingen bijhouden, voorbereiden op het afrijden en betalingen verrichten. Leerlingen die gebruik maken van deze dienst hebben aantoonbaar minder rijlessen nodig, waarmee de weg naar slagen een stuk minder duur wordt gemaakt. Dit hebben we te danken aan de kwaliteit en service die onze rijschool vanuit Amsterdam verleend!

Slagen doe je bij ons het liefst maar één keer!

Bel me terug Wij zijn open
Chat via WhatsApp