Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Rijschool Haarlem

Haal je brommer-, motor- of autorijbewijs bij onze rijschool in Haarlem

Zoek je een rijschool in Haarlem om je brommer-, motor- of autorijbewijs te halen? Xpress Rijopleiding staat voor je klaar om hulp te bieden! Bij ons werken verschillende zeer ervaren instructeurs, die je kunnen helpen bij het behalen van het gewenste rijbewijs. Het is ons doel om de tijd die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs zo kort mogelijk te houden. Zo kun je al vrij snel op pad met vrienden, familie of kennissen in je eigen auto! Mocht je het autorijbewijs al hebben maar deze willen uitbreiden met een rijbewijs voor het rijden met een aanhanger, dan ben je bij ons eveneens aan het juiste adres.

Onze rijschool in Haarlem biedt standaard een gratis proefles aan cursisten aan! Tijdens deze proefles maak je kennis met onze instructeurs, de lesauto’s die we gebruiken en de manier waarop we onze rijlessen in Haarlem invullen. Welk rijbewijs wil jij de komende periode bij onze rijschool in Haarlem behalen? Wij helpen je graag!

Goedkope rijlessen bij onze rijschool in Haarlem

Niet alleen vinden we het bij onze rijschool in Haarlem belangrijk dat je het rijbewijs binnen een korte tijd haalt. Ook willen het behalen van een rijbewijs voor iedereen betaalbaar maken. Om die reden bieden wij goedkope rijlessen in Haarlem aan. Naast de mogelijkheid om losse rijlessen af te nemen, kun je ook voor een pakket kiezen. Bij het afnemen van een pakket heb je zelfs de mogelijkheid om je CBR rijexamen in het pakket op te laten nemen. Zo hoef je hier niet los voor te betalen, nadat je de rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool in Haarlem. 

Rijschool Haarlem

Het verschilt per cursist hoeveel rijlessen in Haarlem hij of zij nodig heeft. De een heeft bijvoorbeeld eerder al rijlessen bij een andere rijschool gevolgd, terwijl de ander nog nooit op de bestuurdersstoel gezeten heeft. Daarbij heeft de een uitgebreide interesse in auto’s, terwijl andere cursisten nauwelijks weten hoe een auto precies werkt. Om de kans op het behalen van je rijbewijs zo groot mogelijk te maken besteden we tijdens de rijlessen aandacht aan de werking van de auto. Deze kennis helpt je bij het succesvol afronden van je theorie-examen, die je naast het praktijkexamen moet halen.

Xpress Rijopleiding: verschillende rijbewijzen halen

Bij onze rijschool in Haarlem wordt niet alleen de mogelijkheid geboden om je autorijbewijs te behalen. Ook kun je bij onze autorijschool in Haarlem terecht voor het behalen van je brommerrijbewijs in Haarlem of je motorrijbewijs in Haarlem. Wanneer je wat jonger bent en nog geen auto mag rijden, kan het fijn zijn om je brommerrijbewijs te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het lange stuk wat je anders naar school moet fietsen. Onze rijschool in Haarlem biedt kwalitatief goede rijlessen aan, zodat je ook je brommer- en motorrijbewijs relatief snel haalt.

Rijschool HaarlemRijschool HaarlemRijschool Haarlem

We zijn trots op een slagingspercentage van maar liefst 76% binnen onze rijschool in Haarlem. Tevreden zijn we echter nog niet! We doen er nog steeds van alles aan om ons slagingspercentage te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen voor onze cursisten, het verbeteren van de lesauto’s, lesmotoren en lesbrommers die we gebruiken, enzovoorts. Hierbij nemen we de feedback van eerdere cursisten mee, om heel doelgericht voor verbeteringen in onze service te kunnen zorgen. Ook jij haalt je rijbewijs snel en voordelig bij onze rijschool in Haarlem!

 

Waarom Xpress rijopleiding?

  • Vrijblijvende proefles
  • 10 daagse rijopleiding
  • Betaal gespreid
  • Hoog slagingspercentage
  • Beoordeeld met ruim een 9
  • Altijd vaste rijinstructeur
  • Plan zelf online je rijlessen
  • Volg online je rijvorderingen

Tokyostraat 17-F
1175 RB Lijnden

020-233 1259

info@xpressrijopleiding.nl

Bel me terug Wij zijn open
Chat via WhatsApp